•   Тел.: 087 6552913; 088 5633344
 • За Нас

  Фирма “Инсентив” оперира на българския пазар от 2012 година. Основната дейност на фирмата е насочена към клиенти в бетоновата индустрия и инфраструктурата. Нашата цел е да подпомогнем фирмите произвеждащи бетонови изделия с внедряване на най-новите технолгии в света, с подготовка на качествени материали за бетон и с полагането на готови бетонови изделия на обекта. От създаването си фирмата е с основна цел да помогне на клиентите си да оптимизират своята дейност с прилагане на технологии, напътствия и съвети от нашите Европейски парньори.

  Инсентив е представител на TOPWERK GROUP, част от който е HESS GROUP специализирана в производството на машини и поточни линии за вибропресовани бетонови изделия. Всички машините са произведени по най-високите стандарти за качество и най-новите технологии в централата в Burbach-Wahlbach, Германия.

  TOPWERK SR Schindler е водещ доставчик за производство и оборудване за обработка на бетонови изделия.

  TOPWERK PRINZING PFEIFFER със своите технологии и машини за бетонови изделия е специализирана в областта на инфраструктурата.

  Четвъртият член на TOPWERK GROUP е HESS AAC SYSTEMS. Холандската компания произвежда готови инсталации за производство на газобетон.

  WASA е основен партньор на Инсентив в областта на производствените плотове за машини и поточни линии за вибропресовани бетонови изделия.

  Инсентив е партньор на TEBUMO  – нидерландска компания лидер в проектирането и производството на форми за машини за вибропресовани бетонови изделия.

  С оборудване от нашия парньор WIMAG Вашата фирма ще има възможност много по-бързо и по-качествено да изпълнява своите обекти, което е една малка и в същото време съществена разлика с Вашите конкуренти.

  Голямата ни партньорска мрежа в Европа ни дава възможност и да доставяме на своите клиенти качествени резервни части за строителни машини в кратки срокове.

  Най-важната ни цел е Вашата компания да повиши нивото си на ефективност!

  ИНСЕНТИВ ООД