•   Тел.: 087 6552913; 088 5633344
 • TOPWERK

  TOPWERK GROUP е международна инженерингова компания в бетонната индустрия. С повече от 850 служители и офиси в целия свят TOPWERK GROUP произвежда машини и завършени инсталации за производство на различни изделия от бетон. Седалището на TOPWERK GROUP се намира в Burbach-Wahlbach, Германия. Всяка от четирите компании в TOPWERK специализира в дадена област.

  HESS GROUP произвежда машини за вибропресовани бетонови изделия, бетонови миксери, транспортни линии и пакетиранещо оборудване. С тези машини могат да бъдат произведени павета, бордюри, плочи, тухли и т.н. Непрекъснати технологични разработки, като например Ölbadrüttlung, Füllwagenglättrolle или хидравлика за високо натоварване ги прави лидер в машините използващи производствени плотове(Брети).

  Като част от TOPWERK SR Schindler е водещ доставчик за производство и оборудване за обработка на бетонови изделия. Основната дейност е производство на отделни машини и линии за обработка на повърхности на павета, плочи, тухли, ъглови и нормални стъпала като стареене / Falter, шлайфане, боядисване, къдрене и т.н. SR SCHINDLER непрекъснато търсят нови начини за обработка на повърхности за своите клиенти.

  PRINZING PFEIFFER е специализирана в областта на инфраструктурата. С тяхното оборудване може да бъдат произведени най-различни бетонови изделия в областта на канализация и дренаж, захранване, телекомуникации, пречистване на отпадъчни води, събиране на дъждовна вода, изграждане и строителство на пътища. Специален акцент е върху производството на бетонови тръби и бетонни шахти.

  Четвъртият член на TOPWERK GROUP е HESS AAC SYSTEMS. Холандската компания произвежда готови инсталации за производство на газобетон. Гамата от услуги обхваща целия процес на работа: от подготовката на суровините през ферментиране и рязане и опаковане на модерния строителен материал. Седалището на HESS AAC SYSTEMS е разположен в Холандия в град Енсхеде

   

  НАШАТА МИСИЯ

  TOPWERK развиват интегрирани концепции и решения въз основа на комбинацията от традиции и иновации в сферата на бетоновите изделия. Ежедневното предизвикателството при решаването на задачи, развиване и внедряване на нови технологии в нашите машини ни прави пазарен лидер в световен мащаб. “New Dimensions in Concrete Shaping” е обещанието, което даваме на нашите клиенти чрез оборудване, процеси и услуги. TOPWERK създава условия, при които нашите клиенти да разраснат своите пазари и да спечелят нови. Като лидер в иновациите, нашите клиенти получават възможност да реализират идеите и целите си при производството на бетонови изделия. Чрез глобалната ни мрежа от представители сме винаги до нашите клиенти. Тясното ни сътрудничество с клиента ни помага и на нас, да подобряваме и развиваме нашите машини и технологии.