•   Тел.: 087 6552913; 088 5633344
 • WASA

  WASA e лидер на световния пазар в производството на дъски за бетоновата индустрия.

  Продукти на WASA покриват целия спектър на производствени дъски/брети:

  WASA UNIPLAST® ULTRA е доказателство за постоянните ни усилия да извлечем най-доброто от нашите продукти. По-голямата стабилност и товароносимост на WASA UNIPLAST® е наистина впечатляваща – дори с по-малка дебелина на дъската и без профил. Всичко това е благодарение на използването на стъклени влакна в хомогенния изцяло пластмасов материал.

  Ефективното предаване на вибрациите осигурява по-бързо и по-добро уплътняване дори при дълги цикли и при най-тежки условия. Всичко това прави WASA UNIPLAST® ULTRA безспорно един от най-добре представящите се производствени плоскости на пазара.

  Стоманените подсилващи скоби и уникалната структура на пчелна пита позволяват висока якост на огъване дори при високи натоварвания – идеални за тежки бетонни продукти, които могат да причинят огъване.

  Вдлъбнатините в структурата на пчелна пита не само осигуряват място за инсталиране на RFID чипове, които позволяват на произведените бетонови изделия да бъдат проследявани по всяко време – те също превръщат WASA TECBOARD® в истински лек, което го прави една от най-ефективните производствени дъски на пазара.

  Икономически и технически усъвършенстван. Нашият WASA WOODPLAST® съчетава високоефективна пластмаса с плоча от иглолистна дървесина на добра цена. Резултатът е продукт, който отговаря на всяко изискване.

  Изключително устойчивото на удар и издръжливо полиуретаново покритие на нашия WASA WOODPLAST® със сърцевина от иглолистна дървесина е наистина впечатляващо. Високата якост на огъване, която се получава, създава производствена плоскост, която е толкова добра, колкото дъската от твърда дървесина във всяко едно отношение – без риск от кървене, подуване или образуване на празнини.

  Дървото и прецизността не се изключват взаимно:WASA SOFTWOOD със съединенията тип “перо и жлеб” и до четири пресовани пръта с резба гарантират, че отделните дъски са свързани сигурно. Освен това, поцинкованите С профили на страничните ръбове гарантират висока стабилност и предпазват от механични влияния.

  Тук несъмнено фокусът е върху дългият експлоатационен живот на дъската.